Seçim ziyaretlerine kapı kapı dolaşarak devam eden CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Seval Demir, halkın büyük ilgisi ile karşılaşıyor.

Ziyaretlerine mahalleri gezerek devam eden CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Seval Demir, "Bizim amacımız beş yılda fırsat yaratarak belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirmek olacaktır. Biz hiçbir şekilde ayrıştırma, kutuplaşma siyaseti yapmayacağız. Hizmet siyaseti yapacağız. Kargı, bir birileri ile kardeş olan, komşu olan insanlardan oluşan 5 bin 55 nüfuslu bir ilçe. Onun için Kargı’da önemli olan hizmet siyaseti yapmaktır. Eğer halkımız bizi tercih ettiği zaman bu 5 yılda hizmet siyasetini başaracağımıza inanıyorum. 31 Mart 2019’da yola çıktığımızda hayaller gerçek olacak. İnanmış insanlar ile beraber yola çıktık. Yapacaklarımızı anlattık, her gittiğimiz yerde halkımız bizi sıcak karşıladı, bizi kendi evlatları gibi gördüler. Siyaseti bir kenara bıraktık, samimiyetle dertleştik, konuştuk, 1 bardak sıcak çaylarını paylaştılar, kısacası laf değil iş üreteceğimizi dile getirdik. Asla vatandaşımızı kandırmadık, olacak işe olur dedik, olmayacak işe de bundan dolayı yapamayacağız dedik, ama samimiyetimizi asla kaybetmedik’’ dedi.

‘’Bu şehir için söyleyecek sözümüz, yapacak hizmetlerimiz var’’ diyen Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bunu yaparken de birlikte başarmak temel hedefimiz olacak. Biz Kargımızın ve insanlarının beklentilerini, özlemlerini ve sorunları en iyi bilen siyasetçileriz. Sen-ben ayrımı yapmadan, birlikte çalışma ruhunu oluşturabilirsek kısa zamanda Kargımızı istenilen noktalara taşır ve hedeflerimize ulaşabiliriz. Biz vatandaşımızdan kopuk bir siyaset anlayışını benimseyemeyiz. Onların derdi bizim derdimiz, acısı acımız, neşesi sevincimiz olacak. Komşusu aç iken karnı tok olan bizden değildir anlayışıyla siyaset yapacağız. Biz bugüne kadar halkımıza yapacaklarımızı anlatarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Millet için, Kargı için geliyoruz. Bu millete en iyi hizmet edecek olan kadrolar yine biziz. Kargımıza daha iyi hizmet edeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak Kargı’daki tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak, yüksek bir oyla hizmete devam edeceğiz.’’

​​​​​​​