Kargı Gazetesi'ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve yeni büroya taşınması dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve gazete büronun yeni yerine taşınması nedeniyle; Kargı İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Kargı İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Sedat Özmen, Yeni Mahalle Muhtarı Metin Mutluay, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Musa Harmancık ve İYİ Parti yönetim kurulu üyesi Şenol Tok, Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk ve Cemal Tatlı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve ÜniAk Başkanı Sinem Şahin ile birlikte üniversite teşkilatı, CHP Kargı belediye Başkanı Kemal Dümenci ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Sonay Ergül, MHP Kargı Belediye Başkanı Recep Bolpaça, Ak Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akpınar, Ak Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Adem Bülbül, Avukat Alperen Özdemir ve Camcılar Ekmek Fırını Sahibi Musa Camcı nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette bulunan misafirler gazetemiz sorumlusu Ozan Acar ile sohbet ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tüm ziyaretçilere ilgileri için teşekkür eden Ozan Acar, "Yaklaşık 2 yıldır Kargı’da ‘Kargı’yı Sevenlerin Gazetesi’ sloganı ile yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla tüm kesimlerin sesi olmuştur. İlkeli habercilik anlayışımız kısa sürede ilçemizde karşılık bulmuş ve bu ilgi, abone ve okur sayımıza da yansımıştır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve büromuzun yeni yerine taşınması dolayısıyla ziyarette bulunan tüm misafirlerimize ilgileri için teşekkür ediyoruz’’ dedi.