Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiliş biletleri Çorum’un Kargı ilçesinde yoğun ilgi görüyor.
Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri Çorum'un Kargı ilçesinde yoğun ilgi görüyor. 80 milyon lira büyük ikramiyenin hayalini kuran Kargılılar yılbaşı biletlerine büyük ilgi gösterdi.
İlçede Milli Piyango biletlerinin satışını yapan Dursun Karayel, Milli Piyango bileti alanların zengin olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Sattığı biletlere daha önce çeşitli ikramiyeler çıktığını belirten Karayel, tam bilet 80 lira, yarım bilet 40 lira çeyrek bilet ise 20 lira'dan satışa sunulduğunu ancak çeyrek biletlere ikramiye çıkma ihtimalinin her zaman daha fazla olduğunu belirtti.
Bu nedenle çeyrek biletlerin daha fazla satıldığını ve sahte olarak üretilen piyango biletleri konusunda dikkatli olunması için uyarılarda bulunan milli piyango bileti satıcısı Karayel, "Özellikle çeyrek biletlerden çok satıyoruz. Satışlar şu an iyi. Yılbaşına doğru yaklaştıkça da daha da artmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızı özellikle sahte biletler konusunda uyarıyoruz. Bilet arkasında ruhsat numarası ve kaşe numaralarının aynı olmasına dikkat etmelerini öneriyoruz" dedi.