AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Kargı'ya çıkarma yaptı.

AK Parti Kargı Seçim Koordinasyon Bürosunda Kargı halkıyla buluşan milletvekillerine halkın ilgisi büyük oldu.

Kargı ilçesini ziyaret ederek, halka seslenen Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı ve il teşkilatını, Kargı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyesi ve Adayları Nevzat Kuzu, İbrahim Eken, Sadık Erikçi, Belediye Meclis Üyesi Adayları Abdulaziz Akgül, Cengiz Çağlayan, Hasan Uğur, Hüseyin Delikanlı, Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Esra Peker, Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Emre Üstünel, Ak Parti Çorum İl Genel Meclis Üyesi Adayları Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez, ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Seçim bürosu önünde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekilleri "Kargı seçime hazır" dediler.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, Saat Kulesi meydanında toplanan yoğun kalabalığa seslenerek, "Çalışkan Zeki Başkanımızı Kargı halkına emanet ediyorum" dedi.

"KARGI 5 ALTIN YIL İÇİN TEKRAR HAZIR"

Kargı Belediye Başkanı ve Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, 5 yıl içerisinde yaptıklarını ve tekrar seçildiğinde 5 yıl içerisinde yapacağı projeleri halkla paylaştı. Başkan Şen, "Kargı halkım için varım" dedi.

"KARGI YATIRIMLAR ŞEHRİ OLACAK"

Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, "Zeki başkanımızın ikinci döneminde Kargı yatırımlar şehri olmaya devam edecek" diye konuştu.

"BAŞKA ADAYI PARTİMİZE KABUL ETMİYORUZ"

Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise konuşmasında; " Zeki başkanımıza destek verin. Görevi süresince ilçesine istediği tüm yardımları yaptık. İkinci döneminde ise ne isterse daha fazlasını vereceğiz. Kargı geleceğe hazır" ifadesini kullandı.

Parti değişikliği konusuna da giren Milletvekili Ceylan; "Bu trenden ineni bu trene bir daha bindirmem. Başka partiden aday olmuş, seçilmiş ve seçilmemiş kim olursa olsun partimize katılamaz. Bizim tek başkan adayımız Zeki başkanımdır. 5 yıl taş gibi çalışan başkanımızın her zaman yanındayız" dedi.

Öte yandan Milletvekili Ceylan ve Kaya, seçim bürosu önünde yapacağı konuşma öncesi beraberindekiler ile çarşı esnafını gezerek, "Hayırlı Cumalar, hayırlı işler" diledi.