Atatürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ebrar Keklik, Twinning Projesi Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirildi.

Kargı’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılında çeşitli eTwinning projeleri gerçekleştirildi. Atatürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ebrar Keklik'in Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileriyle yürüttüğü eTwinning Avrupa öğretmen proje platformundaki "Weare Learning English with Drama-Dramayla İngilizce Öğreniyoruz" projesi ise Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirildi.

eTwinning, Avrupa'daki okul personelinin projeler geliştirdiği bir platform. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun e-öğrenme Programının ana hareketi olarak başladı. 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programı olan Erasmus+'ya entegre edildi.

“Weare Learning English with Drama- Dramayla İngilizce Öğreniyoruz” projesinin Düzce ve Polonya'dan İngilizce Öğretmeni ortakları bulunuyor. Proje, drama yöntemi kullanarak çocukların İngilizcelerini, özgüvenlerini ve oyunculuk becerilerini geliştirmeyi amaçlamıştır. Proje sürecinde çeşitli etkinlikler yapılarak, projenin sonunda her bir okulun öğrencileri bir İngilizce tiyatro sergilediler. Ayrıca projenin etkinliklerinin yer aldığı bir web sitesi oluşturuldu.

Çorum’dan 15 projenin ödül aldığı programda Kargı’da Atatürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ebrar Keklik’in projesiyle ödül kazanmış oldu.