İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Hatice Çolak, Kargı’ya gelerek ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Hatice Çolak, Kargı’da partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar dileyen Çolak, kahvehanede de vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Hatice Çolak, "İnsanlar bir çok alanda hayat mücadelesi verirler. Bu bir yandan bireysel olarak geçim ve ekmek derdi olurken bir yandan genel olarak topluma hizmet ve onlara daha doğru - dürüst ve empatik ilişkiler kurup bölgesel sorunların daha objektif çözümünde halkı örgütleyici rol üstlenmektir.

Mevcut siyasi durumun olumsuz ve belirsizliği toplum üzerinde kaygı ve umutsuzluk yaratmakta ve bu durum toplumun siyasal yapıya inancını ve güvenini yok etmektedir. Bu sebeple siyasal yapı içerisinde görev almak bölgemde gördüğüm; eğitimden kültüre ,ekonomik yapıdan tarımsal yapıya kökleşmiş aksaklıkların giderilmesi için parlamenter sistemin içerisinde mücadelesini vermek arzusundayım.

İYİ PARTİ kuruluş itibariyle bir kadın devrimidir ve bende devrimci kadın ruhumla canı gönülden İYİ PARTİ’de milletimi temsil etmek istiyorum. Ayrıca Türkiye’nin güçlü ve özgür kadınlara ihtiyacı var. Çünkü kadın güçlü olursa onun nesli de güçlü olur bu güne kadar kadınlar üzerinden kadına sormadan yürütülen kadına karşı yanlış siyasete kadınca duruşumla yeter artık demeye, Türk kadınının gücüne güç katmaya, mecliste partinin ışığında devam etmek istiyorum’’ şeklinde konuştu.

Çolak daha sonra Hacıhamza ve Osmancık ilçelerine ziyaretlerini sürdürdü.