Sosyal medya sayfası Garguca, Kargılıları kaynaştırmak için Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlediği toplantılardan birini bu kez İstanbul’daki bayanları bir araya getirmek için yaptı.

Birçok Kargılının katıldığı toplantıyı organize eden sosyal medya sayfası Garguca’nın imtiyaz sahibi Umut Küçükçakan, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberlik adına kurulan Kargılı kadınlar İstanbul WhatsApp grubu pazar günü İstanbul'da ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Kargılı hemşerimiz Hamide Eke'nin sahibi olduğu Dilek Pastanesi'nde bir araya gelen Kargılı kadınlar, hoş sohbet, bol muhabbetle güzel bir kahvaltı etkinliğine imza attılar.

Toplantıda Garguca topluluğumuzun projelerinin takdirle takip edildiği sıkça dile getirilirken bu tür etkinliklerin devamı yoğun bir şekilde talep edildi. Kahvaltımızda bir de doğum günü sürprizi vardı ve ayrı bir renk kattı. Etkinliğe katılamadığı için üzüntüsünü dile getiren birçok mesaj aldık. Biz de sizlerin olmamasından oldukça üzgün durumdayız. Onun için WhatsApp grubumuz hala faal durumdadır, katılımlarınızı bekleriz. Böylelikle diğer etkinliklerimizden haberdar olup katılımı sağlayabilirsiniz. Öte yandan diğer illerdeki hemşehrilerimiz de bize ulaşabilir, beraber böyle güzel projelere imza atabiliriz. Bu güzel günün öncülüğünü yapan Ayşe Küçükçakan'a ve katılım sağlayan tüm Kargılılara teşekkür ederiz. Gün geçtikçe büyüyen, daha çok kitleye hitap edip birlik beraberliği güçlendiren bir oluşum olmaktan ve Kargılılara layık olmaya çalışmaktan gurur duyuyoruz’’ dedi.

Küçükçakan Garguca’nın önümüzdeki günlerde sosyal sorumluluk projeleriyle Kargı için faaliyetler yürüteceğini sözlerine ekledi.