Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı bu ayki dergi gelirlerini hazineye bağışlayacak.

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı, her ay satmış oldukları ‘Ülkü Ocakları’ dergisinin bu ayki gelirini hazineye bağışlama kararı aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, "Partimiz milletvekilleri liderimiz Devlet Bahçeli beyin talimatıyla maaşlarını devletimiz hazinesine bağışlama kararı aldılar. Biz de bu fikirden yola çıkarak Ülkü Ocaklarımızın giderlerini karşılamak için aylık dağıtımını yaptığımız ‘Ülkü Ocakları Dergisi’nden sağlayacağımız bu ayki geliri devletimize bağışlamaya karar verdik" dedi.

Soruk sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bağışlayacağımız bu meblağ sembolik bir meblağdır. Bizim çay şeker paramız doları düşürmeyecektir. Ancak her zaman belirttiğimiz gibi şunu tekrar söylüyorum maddi manevi tüm varlığımız, canımız, kanımız bu vatana fedadır. Soysuz Amerika tankla tüfekle yapamadığını bu millete parayla hiç yaptıramaz. Bu millet tarih boyunca esarete boyun eğmemiştir. Bundan sonra da yer yüzünde Türk kanını taşıyan son vücut toprak olana kadar da esir düşmeyecektir. Amerika ne dolarıyla, ne de silahıyla bunu başaramayacak" diye konuştu.