Ataşehir Belediye Başkanı Danışmanı Mehmet Aydoğanoğlu ve CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Sami Balcı Kargı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik’i ziyaret eden Aydoğanoğlu ve Balcı ilçe başkanı Hakan Çelik ve CHP Kargı Belediye Meclisi Üyesi Sonay Ergül ile istişarelerde bulundu.


Ardından Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Ayhan Bodur, İlçe Özel İdare Müdürü Eray Köroğlu, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Vahit Kabakçı ve esnaf ziyareti yaptılar.


Çok verimli ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Ataşehir Belediye Başkanı Danışmanı Mehmet Aydoğanoğlu ve CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Sami Balcı siyasetin halka hizmet olduğunu belirterek, İstanbul'da tüm hemsehrilerine kapılarının açık olduğunu, Kargı’yı ve Çorum’u en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayret ettiklerini ifade ettiler.