Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası'na katıldı.
ATO Congresium'da İl/ İlçe/Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İl/İlçe /Belde Kadın Kolları Teşkilatlarıyla Birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Kadın Şurası'na Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen de katılım sağladı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Türk kadınları 1934 yılında seçme ve seçilme hakkı elde etmiş olmalarına rağmen, bu konudaki asıl büyük atılımı son 17 yılda gerçekleştirmişlerdir. Siyaset kurumunda kadınların temsil oranını yüzde 4,5 seviyesinden, mesela Türkiye Büyük Millet Meclisinde yüzde 17’nin üzerine çıkarmayı dönemimizde başardık.
AK Parti’nin başarısının sırlarından biri, belki de en önemlisi, kadınlara ulaşmayı, onların gönlüne girebilmeyi başarmış olmasıdır. Bu neticeye, yılın 365 günü ev ev dolaşan, her kadınımıza ulaşmak için çaba gösteren, onların dertleriyle hüzünlenip sevinçleriyle mutlu olan dava arkadaşlarımızın çabalarıyla ulaştık" dedi.