Başkan Şen, ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Biçer ve Belediye Meclis Üyesi Nevzat Kuzu ile birlikte Kargı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir'i makamında ziyaret etti. Başhekim Demir, Başkan Şen ve beraberindekilere kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek ikramlarda bulundu.

Hastane ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Başhekim Demir, hastanenin bir takım eksiklerini Başkan Şen'e bildirdi. Şen; " Öncelikle hastanemizde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı başhekimimiz ve ekibine şahsım ve halkım adına teşekkür ederim.Sağlıkta kaliteli hizmeti kısa sürede yakalayan ve her geçen yaptıkları yenilikler karşısında ayrıca mutlu oluyoruz.Elimizden geldiği kadar her zaman yanınızdayız.Hastanemiz için gereken tüm ihtiyaçları her zaman karşılamaya hazırız.Başta başhekimimiz olmak üzere tüm sağlık personelimize tek tek teşekkür ederiz." dedi.

HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Belediye Başkan Yrd. Süleyman Biçer ve Belediye Meclis Üyesi Nevzat Kuzu daha sonra hastanede tedavi gören hastalara acil şifalar dilediler. Ziyarette Başkan Şen ve beraberindekilere hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir eşlik etti.

Başkan Şen, tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet edip, yakından ilgilenen Başkan Şen, hastalara herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak tedavi sürecinde her konuda yanlarında olacaklarını belirtti. Vatandaşların her anında yanında olmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Şen, “Hasta ziyaretinin dinimizde ve kültürümüzde önemli bir yeri bulunmaktadır. Amacımız, vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Rabbim dermansız dert vermesin.” ifadelerini kullandı. Hasta ve hasta yakınları ise Başkan Şen ve beraberindekilere kendilerini ziyaret etmesinden oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

SAĞLIK PERSONELLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Belediye Başkan Yrd. Süleyman Biçer ve Belediye Meclis Üyesi Nevzat Kuzu ziyaret çerçevesinde sağlık personelleri ile de görüştü. Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir'i makamında ziyaret eden Başkan Şen ve beraberindekiler daha sonra Başhekim Demir eşliğinde sağlık personellerini birimlerinde ziyaret ettiler. Sağlık personelleri ile sohbet eden Başkan Şen, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.İstekleri de dinleyen Başkan Şen,gece gündüz demeden çalışarak hizmet veren sağlık personellerine teşekkür etti.