Ak Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akpınar, "Başka bir siyasi oluşum içerisinde yer almam imkansız’’ dedi.

Ak Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akpınar, hakkında başka bir siyasi partiye geçtiği yönünde çıkartılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, iddiaları çıkartanların Ak Parti’ye zarar vermek istediğini ileri sürdü.

Kargı’da 2 dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan ve Ak Parti’den Kargı Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Mustafa Akpınar, son günlerde ilçede hakkında başka bir siyasi partiye geçtiği yönünde çıkartılan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "İlçemizde son günlerde hakkımda başka bir siyasi partiye geçtiğim konusunda asılsız bir iddia kasıtlı olarak dillendirilmeye başlandı. Ak Parti’de 2 dönem ilçe başkanlığı yapmış ve son süreçte partimden Kargı Belediye Başkan Aday adayı olmuş birisi olarak başka bir siyasi oluşum içerisinde bulunmam imkansızdır. Bu iddiaları yayanların amaçları partimizi yerel seçimlerde başarısızlığa sürüklemektir. Bütün bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım'' ifadelerini kullandı.