Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçede bulunan sağlık kurumlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi ziyaret etti. Ziyarete İlçe Başkanı Sacit Özdemir'in yanı sıra; Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyesi Vahit Kabakçı da eşlik etti.

Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir ve sağlık personelinin bayramlarını kutlayan Özdemir, sağlık çalışanlarının özverili bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, "Gece gündüz ayrımı yapmadan halkımızın sağlığı ve sağlığını koruması için özveriyle görevlerini yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayram’ını kutluyorum’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir de Başkan Sacit Özdemir’e ziyaretleri için teşekkür etti.

Ak Parti heyeti daha sonra Kargı Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek burada Aile Hekimi Dr. Esra Demir’in 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Doktor Esra Demir ile sağlık konusunda kısa sohbet gerçekleştiren heyet, Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarının da gününü kutladı.

Son olarak Kargı Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Ak Partililer, burada Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Özgür Dökmeci ve sağlık çalışanlarının gününü kutlayarak ziyaretlerini tamamladı. (Ozan Acar)