Adem Bülbül, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaparak Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti’de önceki dönemlerde Kargı İlçe Başkan Yardımcılığı yapan, aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyesi, Kargı esnafından Adem Bülbül, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na dosyasını teslim ederek Kargı Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

Adem Bülbül aday adaylığı ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Partimizin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev almış, en son İlçe başkanlığı görevinde bulunmuş biri olarak bugün partimizden Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Genç ve dinamik bir şekilde halkımızla iç içe şeffaf bir anlayışla halkımıza yakışır bir şekilde belediyemizi yönetmeye talibim. Fitneyi, fesadı, kibri ve dedikoduyu bir kenara bırakıp birlik içinde beraberlik içinde sevgi insanı olacağız, sevgi dilini konuşacağız, ayrıştıran değil birleştiren olacağız, kimseyi eleştirmeyip bütünlüğü sağlayacağız. Çünkü Ak Parti birliğin, beraberliğin ve bütünlüğün partisidir.

Partimizin desteği, genç ve dinamik yapımız ve çalışma azmimizle ilçemize hizmet etmeyi talip olduğumu Kargı Kamuoyunun bilgisine sunar saygılarımı sunarım.’’

ADEM BÜLBÜL KİMDİR?

1980 Kargı Doğumlu olan Adam Bülbül, Ak Parti İlçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu. En son İlçe Başkan Yardımcılığı yapan Bülbül, halen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunuyor. Adem Bülbül evli ve 3 çocuk babasıdır