Amasya Orman Bölge Müdürlüğü 2019 yılı için programa alınarak tamamlanan ve devam eden ormancılık faaliyetlerinin Kasım ayı itibariyle son durum ve gerçekleşmelerinin değerlendirildiği İşletme Müdürleri toplantısı Kargı’da gerçekleştirildi.
Toplantı, Amasya Orman Bölge Müdürümüz Halil Oflu başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları; Mehmet Demirbağ, Mehmet Şakir Güneri, Engin Keleş, Şube Müdürleri ve bağlı 11 Orman İşletme Müdürlüğü, 1 Fidanlık Müdürlüğünün amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında başlayan toplantıda Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat illerini kapsayan faaliyet alanlarında 2019 yılı içerisinde bağlı İşletme Müdürlükleri tarafından programa alınarak tamamlanan ve  son aşamada olan çalışmaların bilgilendirme ve değerlendirmeleri sunu eşliğinde yapıldı.


Şube Müdürleri tarafından şubeleriyle ilgili iş programlarının son durum tespit ve değerlendirmelerinin ardından Orman İşletme Müdürleri tarafından  müdürlükleriyle ilgili gerçekleşmeler, devam eden çalışmalar,yıl sonu hedefleri hakkında bilgiler verilerek “Geleceğe Nefes Ol, 11 Milyon Fidan Kampanyası  hazırlıklarıyla  ilgili   çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.


Toplantının sonunda yapılan değerlendirmeler ve çözüm önerilerinin ardından Bölge Müdürü Halil Oflu “  .2019 yılı iş programının %100 gerçekleşmesi için son aylardayız. Hedeflerimize ulaşmak için azami gayret ve çaba gösterilmesini istiyorum. Çözüm için her zaman ve her saatte bize ulaşabilir ve destek alabilirsiniz. Yıl sonunda sürpriz mazeretler istemiyoruz. Değerlendirmeler başarıyla doğru orantılıdır.


Bakanlığımızın, Genel Müdürlüğümüzün  ve bizlerin çok önem verdiği “Geleceğe Nefes Ol “ projesiyle ilgili hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. 11 Kasımda gerçekleştirilecek olan ülkemizde ve bir çok dünya ülkesinde gündem olan  Geleceğe Nefes Ol kampanyasıyla 11 milyon fidan’ı  toprakla buluşturma hedefimizi alnımız akıyla gerçekleştirelim. Bu gurura Ülkemiz ve teşkilatımız olarak ortak olalım. Gerekli tedbirleri alarak bize düşen görevi eksiz ve tam olarak yapalım. Şimdiden hayırlı olsun diyerek konuşmasını tamamladı.