AK Parti İskilip Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Yabacıoğlu, ziyaretlerine devam ediyor.

İskilip’te Çarşamba günleri kurulan sebze pazarı ve yoğurt pazarı esnafını ziyaret eden Yabacıoğlu vatandaşlardan bol bol sohbet edip bilgi alıyor.

Ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisi ve teveccühü karşısında memnun olan Yabacıoğlu bu ilgi ve alakanın kendisini ziyadesi ile memnun ettiğini söyledi.

PAZARLARIMIZ İLİMİZİN YÖRESEL PAZARI OLMALI

Özellikle yoğurt pazarında satılan ürünlerin kalitesi ve çeşitliliğine dikkat çeken Yabacıoğlu “İlçemizde Çarşamba günleri kurulan yoğurt pazarımızı ilimizde tanıtarak bölgemizin yöresel pazarı olmasını temin etmek için çalışmalar yapmalıyız. Pazarımızda insanlarımızın özel olarak yetiştirdiği ve ürettiği sebze meyve ve hayvansal ürünlerin çeşitliliğini görüyorsunuz. Organik ve sağlıklı bu ürünleri dışardan alıcılara tanıtarak artırmalı ve hem hemşerilerimizin hemde ilçemizin ekonomisine katkı sağlamalıyız.” dedi.

Pazar esnafı ise “Pazar yerimizi daha korunaklı ve kullanışlı olmasını bizlere sahip çıkılmasını bekliyoruz. Belediyecilik konusunda tecrübeli birisinin başkan olması bizlere destek vermesi bize güç katacaktır” şeklinde konuştu.

SAĞLIK İHMALE GELMEZ

Pazar ziyaretlerinin ardından İskilip Devlet Hastanesine geçen Yabacıoğlu hastane Başhekimi Uzman Dr. Burak UFLAZ ve İdari işler Müdürü Adem Kıran’ı ziyaret etti.

Hastane personeli ve hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başhekimi ziyareti esnasında Yabacıoğlu kendisinin de 1987-1995 yılları arasında Çorum Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çeşitli birimlerde çalıştığını, ayrıca 2005-2007 yıllarında da Samsun’da özel bir hastanede Genel Müdürlük yaptığını belirterek, bu camiaya yabancı olmadığını çalışma şartlarını ve sorunlarını yakinen bildiğini ve imkanları ölçüsünde her daim yanlarında olduğunu belirterek,

“Sağlık her işin başı insanoğlunun olmazsa olmazıdır, sizlerin ne kadar zor şartlarda özverili çalıştığınızı biliyorum ve teşekkür ediyorum. Devletimiz, hükümetimizle İskilip’imize yakışır bir hastane yapılmıştır. İnanıyorum ki Doktor ve Ekipman eksiklikleri de en kısa sürede giderilecektir. Sağlık ihmale gelmez ve önceliklerimizdendir.” dedi

Başhekim Dr. Burak Uflaz ve Müdür Adem Kıran da ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, geçmişte de olsa bir sağlık çalışanının kendilerini daha iyi anlayacağını inandıklarını söylediler.