İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürü ve müdürlük personelleri, Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeğinde bir araya geldiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürü Fatih Okumuş, şefler Mehmet Sevindi ve Ali Semerci'nin yanı sıra diğer personeller katıldı.

Dualarla başlanılan iftar yemeğinde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu; "milli eğitim camiası olarak kendi personellerimizle birlikte iftar programında aile bütünlüğü içerisinde bu şekilde bir araya gelinmesi çalışanlar arasındaki uyum ve dayanışmayı göstermiştir. Bizi bu programda buluşturan yüce Rabbime şükürler olsun. Bu mübarek ayda ne kadar şükretsek azdır. Bu nedenle burada bulunmaktan sizlerle birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, bu ortamı da seviyorum" dedi.

Neşe içerisinde geçen iftar yemeği sonrası; tayini çıkan veri hazırlama memuru Gonca Çelik Kuş'a İlçe Mili Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu tarafından yeni görev yerinde başarılar dilenerek plaket sunumu yapıldı.