AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan beraberindeki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve partililerle birlikte Çorum'un İskilip ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Ceylan'ı İskilip'e gelişinde Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer ve vatandaşlar karşıladı.
Başkanlık makamında Belediye Başkanı Recep Çatma'dan İskilip'te devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Ahmet Sami Ceylan, beraberindekilerle birlikte AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Balcıoğlu'nun düğününe iştirak ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekili Ceylan daha sonra, İskilip şehir içinde yüzde 65'lik kısmı tamamlanan sıcak asfalt serme işinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Recep Çatma'dan bilgi aldı. Asfalt serme çalışmasının devam ettiği bölgede mahalle sakinlerinin sıcak ilgisi ile karşılanan Ceylan burada yaptığı kısa açıklamada; "İskilip'te altı adet alt yapı çalışması tamamlanmıştır. Yollar bundan sonra kazılmayacaktır.

Altyapının tamamlanmasından sonra sıcak asfalt uygulaması ile toz ve çamur İskilip'in gündeminden çıkmıştır. Altyapı gibi zahmetli çalışmayı tamamlayan ve sıcak asfalt serme işine geçen Belediye Başkanı Recep Çatma'yı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. İskilip'e desteklerimiz her zaman sürecektir" dedi.
Ceylan asfalt uygulamasında yaptığı incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Recep Çatma ise Milletvekili Ceylan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Çalışmalarımıza her türlü katkı ve desteği sağlayan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a şahsım, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım ve İskilip halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.