İskilip İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus + programı kapsamında, 23 öğrencisini Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gönderiyor.

Bu sayede İskilip İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kendini yetiştirmiş yurtdışı deneyimi kazanmış mezunlar vermek için öğrencilerine sosyal ve kültürel değişim fırsatları sunuyor.

İskilip İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyetleri kapsamında "İskilip'ten Avrupa'ya Terminal Dönemde Bakım Stajı" projesi kabul edilerek 23 öğrenci Avrupa yolcusu oldular.

Erasmus + kapsamında gerçekleşecek staj 03/03/2018 - 07/04/2018 tarihleri arasında Macaristan, Hollanda ve Almanya olmak üzere 3 farklı ülkede üçer hafta sürelerle gerçekleşecek.

"İskilip'ten Avrupa'ya Terminal Dönemde Bakım Stajı" adlı programda görev alacak öğrenciler ve öğretmenler, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu'nu ziyaret ettiler.

Ziyarette Okul Müdür Vekili Ali Osman Sarı proje hakkında bilgiler verdi. Okul yönetimi, öğretmenlerini ve öğrencileri kutlayan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, "bu yolculuk öğrencilerimiz adına önemli bir deneyim olacak" dedi.

Yola çıkacak öğrenciler için okulda bir tören düzenlendi. Törene İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Okul Müdür Vekili Ali Osman Sarı, refakatçi öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyip fırsatları değerlendirmeleri uyarısında bulunan İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, hepsine hayırlı yolculuklar diledi.