2018-2019 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönemi öğrencilere karnelerinin dağıtılmasıyla sona erdi. İskilip’te 2018-2019 eğitim öğretim yılının 1. dönem karne dağıtım töreni Sakarya İlkokulunda gerçekleşti.

Karne dağıtım törenine İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan, Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Jandarma Komutanı Ziya Balcıoğlu, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürü Bilal Erğan, Belediye Meclis Üyesi Murat Önder, veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Kaymakam Bayezit Bestami Alkan ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Sınıf sınıf gezerek öğrencilerin karnelerini dağıtan Kaymakam Alkan, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.

Kaymakam Alkan, “Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz geleceğin yıldızı ve aydınlık ışığısınız. Memlekete asıl ışık tutacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli ve değerli olduğunuzu düşünerek öyle çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Sizler kitapları seviniz ve severek okuyunuz. Tüm öğretmenlerimizi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, ilçede okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 5050 öğrencinin karne sevinci yaşayarak, yarıyıl tatiline çıktıklarını ifade ederek, karne notları ne olursa olsun öğrencilerin tatili hak ettiklerini, onlara yapıcı ve yaklaşımcı tavırlar içinde olunması gerektiğinin altını çizdi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.