Çorum'un İskilip Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüğü'nde, kalfalık eğitimi alan çırak öğrencilerin 2014 – 2015 öğretim yılı eğitimleri tamamlandı.
İş piyasası içerisinde değişik alanlarda hem fiilen çalışan, aynı zamanda Mesleki Eğitim Merkezine de devam ederek teorik eğitim alan çırak öğrenciler, ustalık yolunda  bir adım daha attılar.
Merkez Müdürlüğü tarafından; eğitimini başarı ile tamamlayan kalfa adayı öğrencilere yönelik yemekli bir program düzenlendi.
Programa İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, Ayakkabıcılar, Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Top, Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit, Greyder İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Nalçacı, Merkez Müdürü Fatih Şanlı ile kurum çalışanları ve öğrenciler katıldı.
Düzenlenen programla ilgili bilgi veren Merkez Müdürü Fatih Şanlı, verimli ve huzurlu bir dönem geçirdiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı merkez idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Şanlı, öğrencilerine hitaben; "Her biriniz yarının ustaları, işletme yetkilisi, sektör temsilcileri, iş adamları olacaksınız, mesleğinizi en güzel şekilde öğrenmenin gayretinde olun. Mesleğinizle ilgili gelişmeleri yakından takip edin, kendinizi en donanımlı şekilde geliştirin, mesleğinizde kalifiye bir usta olduğunuzda; unutmayın! aranılan, tercih edilen eleman olacaksınız" dedi.

"HEDEFLERİNİZİ, HAYALLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN…"
İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu da; Merkez çalışanlarına gayretli çalışmalarından ve davetlerinden dolayı teşekkür etti. Uslu, çırak öğrencilerin hedeflerini yüksek koymalarını, bıkmadan, yılmadan bunları gerçekleştirmek için çalışmalarını tavsiye etti. Uslu, "Mesleğinizle ilgili kendinizi geliştirmenize paralel olarak toplum tarafından kabul gören, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve bunları davranış haline getiren bireyler olmanız sizlerin iş piyasasında yükselmenize de önemli katkı sağlayacaktır" diye konuştu.
Meslek Oda Başkanları Osman Top  ve  Selami Koçyiğit de aynı duyguları paylaştıklarını belirterek, davet için merkez çalışanlarına teşekkürlerini bildirdiler.