İskilip Anaokulu öğrencileri sınıflarında yaptıkları portakal reçelini İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’na ikram etti.

İskilip Anaokulu’nda öğrenciler yaparak ve yaşayarak öğrenmelerinin hedeflendiği çalışma ile çocukların hayata hazırlanmaları hedefleniyor.

Minik öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu ziyaret etti.

Öğretmen Elif Ceylan ile birlikte sınıflarında yaptıkları portakal reçelini İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri Fatih Okumuş ve Bilal Erğan'a ikram ettiler.

Okul Müdürü Özlem Çerezci, “İskilip Anaokulunda çocuklarımız hayatlarında en kritik dönem olan okul öncesi dönemde tüm gelişim alanları desteklenerek hayata hazırlanıyorlar. Çocuklarımız okulda yaptıkları bilişsel ve akademik etkinliklerin yanında günlük yaşam becerilerini geliştiren yoğurt yapımı, reçel hazırlama, komposto ve turşu yapımı vb etkinliklerle temiz ve organik beslenmenin önemini fark ediyor, yaparak ve yaşayarak öğrenmenin tadına varıyorlar” dedi.

Minikler, hazırladıkları ve kavanozlarla ailelerine de ikram ettikleri reçelleri Milli Eğitim Müdürünü ziyareti sırasında nasıl yaptıklarını adım adım anlattılar.

Onları ilgiyle dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ise, “Genellikle evde annelerin yapabileceği reçel, yoğurt, komposto gibi yiyecekleri siz küçük dev adamların yapması bizlere gurur verdi” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu hazırlanan portakal reçelinin kendilerine ikram edildiği güzel ve nazik davranışlarından dolayı İskilip Anaokulu öğrencilerine, öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim