AK Parti İl Teşkilatı tarafından İskilip ilçesinde miting havasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı da Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl SKM Başkanı Murat Günay, AK Parti İskilip İlçe Teşkilatına geldi.

Milletvekilleri ve İl Teşkilat mensupları Ak Parti İskilip İle binası önünde İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile kalabalık bir partili grup tarafından karşılandılar.

İlçe Teşkilat binasında yapılan konuşmalarda İlçe Başkanı Mustafa Lek, 31 Mart seçimlerinde partilerinin ana kademe, gençlik ve kadın kolları ile seçim çalışmalarına hazır olduklarını, geçtiğimiz seçimlerden daha fazla oy almayı hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Recep Çatma ise 31 Mart seçimlerinin sadece yerel seçim olmadığını Türkiye'nin geleceğinin seçimi olduğuna vurgu yaparak, seçim çalışmalarında kendi dönemlerinde İskilip'e kazandırılan hizmet ve yatırımlar ile önümüzdeki 5 yılda yapacaklarını anlatacaklarını ifade etti.

AHLATCI; İSKİLİP HALKIMIZA GÜVENİYORUM

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise İskilip'e İl Başkanı olarak ilk ziyaretini gerçekleştirdiğini daha öncede ilçe koordinatörü olarak görev yaptığını ifade ederek, İskilip'in kendisi için özel bir önemi olduğunu, buradan oyları katlayarak çıkacaklarına inandığını ve salondaki heyecandan bunun anlaşıldığını kaydederek, “2023 öncesi son virajımız olan 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımızı Ebussu’ud Efendinin ve İskilipli Mehmet Atıf Hocamızın memleketinden bu güzel topraklardan dua alarak bugün başlatıyoruz. İskilip halkımıza ve siz teşkilat üyelerimize güveniyorum” dedi.

KAVUNCU; İSKİLİP’İN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ

Milletvekili Erol Kavuncu da, bu güne kadar İskilip'e yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, devam eden yatırımların da takipçisi olduklarını, İskilip'in tüm ihtiyaçlarını bildiklerini, bunları karşılamak içinde yoğun gayret içinde olduklarını beyan ederek, toplantıya yoğun katılım gösteren İskiliplilere teşekkür etti.

CEYLAN; ULAŞILMADIK KİMSE BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise 31 Mart seçimlerinden mutlaka zaferle çıkılması gerektiğini, şer odaklarının oyların artmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu odakların hedeflerinin sadece AK Parti olmadığını kaydederek, “Bunların amacı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’mizdir” dedi.

Ulaşmadık ev, ulaşılmadık kimse bırakmayacaklarını kaydeden Ceylan, İskilip'ten her zaman yüzde 80'ler civarında oy aldıklarını bu seçimlerde oyları katlayarak zafere ulaşılacağına inandığını söyledi. Ceylan, bu süreçte ev toplantılarının önemli olduğunu, partinin ve Belediye Başkan Adayının çalışmalarının yanında hanımların yapacağı faaliyetlerin değerli olduğunu ifade etti.

Yatırım ve hizmetlerin iyi anlatılmasının önemine işaret eden Ceylan, İskilip'te oyları katlayarak artıracak coşkuyu ve heyecanı gördüğünü, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İskilip'ten gelen her talebin yerine getirileceğini söyledi.

Konuşmalardan sonra İskiliplilerden gelen bireysel talepleri de dinleyen Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve beraberindekiler daha sonra İskilip halkının kendilerine gösterdikleri teveccühe teşekkür ederek İskilip'ten ayrıldılar.