GURPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İskilipli Müteahhit Gürsel Koca, Ak Parti’den İskilip Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

İskilip Ak Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını duyuran Gürsel Koca, ilk projelerinin arasında gençlerin bulunduğunu ve onlara zaman ayırıp, dinleyeceğini, onlarla hemhal olacağını vurgulayarak, “İskilip sevdamızda gün el ele, gün gönül gönüle olma günüdür” dedi.

Gürsel Koca açıklamasında şu ifadelere verdi:

“Buradaki gönül birliğini gözlerinizdeki pırıltıyı görünce heyecanım daha da artıyor. 2019 Belediye Başkanlığı seçimlerindeki bu yarışta, sözde değil özde dürüstlüğüme, bilgime, çalışkanlığıma ve zor işlerin altından kalkarak, bunu da hep birlikte sizlerin desteği ile yapabileceğime inanıyorum.

Şu anda karşınızda burada doğup büyüyen, çocukluğumun ve eğitim hayatımın burada geçtiği, ticari hayatımın devam ettiği bu güzel memleketimize bir o kadar da keyif duyarak zevkle, arzuyla İskilip Belediye Başkanlığına talip olmuş bulunuyorum. Özellikle belirtmek isterim ki bu kararı verirken büyük bir onur duyarak Belediye Başkanlığı aday adaylığına talip oldum. Sebebi ise bizlerin de İskilip için bir şeyler yapabileceği düşüncesidir. Faaliyette bulunduğum işlerim gereği, her taşını, her mahallesini ve her köyünü, gerek esnaf ve gerekse kamuda çalışan dostlarımızı yakından tanıma fırsatını buldum. İnsanlarla daima iç içe olmayı, onların dertleri ile dertlenmeyi, sevinçleri ile sevinmeyi kendime görev edindim.

Bu güzide şehrimizden çeşitli sebeplerle ayrı kalmış ülkemizin dört bir yanında yaşayan kıymetli dostlarımız, buranın güzelliğini, hasretini ve özlemini çekmektedir. Düşüncelerimiz arasında buna özel bir bağ kurmayı planlıyoruz. 2018 Haziran seçimlerinde sizlerden aldığımız güç ile hizmet yarışında yeni döneme hep birlikte daha neler yapabiliriz yarışında yol almaya devam ediyoruz. Sizler de aynı duygularla buradasınız.

İnşallah Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yeni Türkiye yolunda hep beraber sizlerin desteği ile büyük adımlar atacağımıza inanıyorum.

2019 Belediye Başkanlığı seçimlerindeki bu zorlu yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, bana ve İskilip'e destek çıkacak olan tüm dostlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Amacımız burada İskilip'in maddi ve manevi değerlerine sahip çıkmak, bunu yaparken de bazı özverilerde bulunmak zorunda kalacağımızı şimdiden bilmenizi istiyorum. Şahsımın düşüncesi, bu görev bize tevdii edilirse devam etmiş olduğum ticari faaliyetimi sonlandırmak ve tüm enerjimi Belediye ve İskilip için kullanacağımı belirtmek isterim.

Ülkemizin çeşitli yerlerinde görmüş olduğumuz proje ve değerleri burada da aktif hale getirip daha güzel yaşanılabilir bir İskilip planlıyorum. Düşüncelerimizi, hedeflerimizi, projelerimizi devam eden günlerde siz değerli dostlarımızı ziyaret ederek, tek tek görüşerek anlatmayı planlıyorum. Ayrıca sizlerin de düşünce ve önerilerine hususiyetle ihtiyacımızın olduğunu ve bunu söylerken de ciddi manada ele alacağımızı belirtmek isterim. Hassaten üzerinde duracağım ve ilk projelerim arasında özellikle gençlerimize kesinlikle zaman ayırmak, onları dinlemek ve onlarla hemhal olmaktır.

İskilip sevdamız da gün el ele, gün gönül gönüle olma günüdür.

Bu yarış bir hizmet yarışıdır. Şimdiden aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Buraya kadar gelip bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım. Allah'a emanet olun.’’