Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer beraberindeki şube müdürleri Erdoğan Şahinci ve İbrahim Başbölük ile birlikte İskilip ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu milli eğitim müdürlüğünde ziyaret ettiler.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İskilip’te milli eğitim ve sporcu gençler hakkında bilgiler aldığı ziyarette özellikle güreş alanı olmak üzere değişik spor dallarında alınan derecelerden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca İskilip’te ilçe milli eğitim müdürlüğü yanında bir süre vekâleten İskilip Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü görevini yürüten Atcıoğlu’na teşekkür etti.

Ziyarette bu güne kadar işbirliği içinde çalışıldığı gibi bundan sonra da imkânlar ölçüsünde işbirliği yapılacağı belirtildi.İskilip ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve beraberindeki şube müdürlerine teşekkür etti.