İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu “Değişim Eğitimle Başlar” projesi kapsamında gerçekleştirilen sportif faaliyetler ödül gerçekleştirildi.

töreni Azmimilli Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Garnizon Komutanı Per. Ast. Fatih Cura, İlçe Jandarma Komutan vekili Demirel Altuntaş, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Emre, çok sayıda daire amiri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, törende yapmış olduğu konuşmada “Değişim Eğitimle Başlar” sadece bir proje olmayıp çok yönlü bir çalışma programıdır. Uzun bir yolculuğun ilk adımını atmak üzere, geleceğimize ışık tutacak nesiller yetiştirmek için değişimi eğitimle başaracağımıza inanarak İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılının 2. Dönemi başından itibaren “Değişim Eğitimle Başlar” projesini hayata geçirdik. Çok yönlü bu projemiz ile hem eğitim hem de akademik başarı artışı hedeflenmiş, öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik;

Aile Eğitimleri ( 1200 veli ile yüz yüze eğitim yapıldı ), kurslar, sportif etkinlikler, sosyal etkinlikler

eğitici geziler, motivasyon programları (8 ve 12. sınıfların tamamına yönelik yaklaşık 1000 öğrenci )

proje ekipleri, akademik çalıştaylar, eğitici eğitimi ve değerler eğitimi konu başlıklarında ilçe genelinde çeşitli projeler gerçekleştirdik.

Bundan önceki törenlerimizde diğer alanlarda ( bilgi yarışmaları, aile eğitimleri, değerler eğitimi…) ödül ve sertifikalar dağıtılmış olup bugün 9 branşta ( İlkokul ve Ortaokullar arası Mangala, Satranç, Futbol; Ortaokullar arası Futsal, Liseler arası Kız ve Erkek Voleybol ) ödül törenimiz gerçekleşecektir.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte İskilip’in tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkmak, akademik başarıyı artırmak ve en önemlisi İskilip’in geleceği olan nesiller yetiştirmeyi hedefleyen bu çalışmalarda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Okumuş başkanlığında Azmimilli Ortaokulu Müdürü Sadık Eşki, Ebussuud Efendi Ortaokulu Müdürü Hasan Çatma, Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Kula, Anaokulu Müdürü Özlem Çerezci, Misakı Milli İlkokulu Müdürü Murat Babacan ile İlçemiz okullarında görevli rehber öğretmenler ile Akşemseddin Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yaşar Sever, İskilip Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Önder Doğan ve Fatih Kuyük’e gönüllü olarak yaptıkları tüm çalışma ve faaliyetler için teşekkür ederim” dedi.