AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Mustafa Lek, “Dünyanın en şanlı zaferlerinden biri olan Çanakkale Savaşı, en yüce destanların yazıldığı muharebe meydanı olarak tarih kitaplarındaki yerini almış, tüm yoksunluklara rağmen Türk milletinin neler yapabileceğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Bugün dahi dillerden düşmeyen bu zafer, tarihimizin en zor günlerinde birlik ve beraberlik içinde vatanını korumaya çalışan milletimizin gösterdiği eşsiz bir mücadele olmuştur" dedi.
Türk milletinin bu vatan için canını veren aziz şehitlerini asla unutmayacaklarını vurgulayan Başkan Lek, "Şehitlerimizin kanıyla sulanan topraklarımızı çok uluslu bir gücün işgalinden 102 yıl önce kurtaran milletimiz 15 Temmuz’da da aynı birlik ve beraberlik içinde bu kutsal vatana ihanet eden FETÖ'cü maşalara karşı kurtuluş mücadelesi vermiştir. Bütün zorluklara rağmen içindeki vatan sevgisi ve bağımsızlık ateşi ile var olma savaşı veren milletimiz dün olduğu gibi bugün de üstüne düşen vazifeyi yerine getirmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadesini kullandı.