AK Parti Çorum İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ve yeni dönem yönetim kurulu üyeleriyle düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti davasında eski-yeni kelimesinin olmadığına dikkat çekerek, ‘biz birlikte AK Parti’yiz” dedi.

2016 yılından itibaren AK Parti İskilip İlçe Başkanı olarak görev yaptığını, görev aldığı günden itibaren, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları ve sandık görevlileriyle birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yolda yürüdüklerini dile getiren Mustafa Lek, “bu davaya gönül vermiş birçok şeyden fedakârlık yapmış arkadaşlarımızla ailemiz gibi çalıştık. İlçemizin, ilimizin ve ülkemizin geleceği için önceki dönemlerde ve şimdiki dönem görev alan arkadaşlarımızla hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında 2019 seçimlerinin öneminin üzerinde durarak, “2019 yılı, 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşacağımız çok önemli seçimlerin olacağı bir zaman dilimi olacak” diyen Lek, konuşmasında şöyle dedi:

“Şehrimizin, ülkemizin ve gönül coğrafyamızın geleceği ve mazlumların umudu olmak için dün olduğu gibi bugün de yarın da hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.

Önceki dönem ve yeni dönem yönetim kurulu üyelerimiz ile ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik.

Bu güzel ilçemizi geleceğe çağdaş normlar içerisinde hazırlamak, içinde yaşayan herkesin mutluluğunu en güzel şekilde sağlamak adına tüm teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk.

İstişare toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim”

Toplantı görüş ve önerilerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.