AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Birileri konuşur Ak Parti yapar. Simdi o konusanlar hastanemizi gorunce ne diyecekler cok merak ediyorum” dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un İskilip ilçesine yaptırılan 100 yataklı Devlet Hastanesi açılışını Sağlık Bakanı Ahmet Demircan gerçekleştirdi.

Açılış programına katılan İskilipler Bakan Demircan ve Milletvekili yeni dönem Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan’ı alkışlarla karşıladı.

Vatandaşların teveccühüne kayıtsız kalmayan Bakan ve Ceylan, İskiliplerin sorun ve talepelirini dinledi.

Açılış programında bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, Çorum’u sağlık merkezi yaptıklarını kaydederek, sağlık alanında Çorum’un bölgede yıldızı parlayan bir il olduğunu söyledi.

Türkiye’de ve Çorum’da ‘yapılamaz’ denilen hizmetleri bir bir yaptıklarını vurgulayan Ceylan, “Birileri konuşur Ak Parti yapar. Simdi o konusanlar hastanemizi gorunce ne diyecekler cok merak ediyorum” dedi.

İskilip Devlet Hastanesi’nin açılmasından dolayı yaşanan sıkıntılardan dolayı özür dileyen Ceylan, “Hastanemiz müteahhitlerden dolayı yaşadığımız sorunlar nedeni ile geç açıldı. Ama şuanda şükürler olsun size soz verdigimi gibi 5 yildizli otel konfurunda hastanemizi açtik. Sayin Bakanimizdan da hastanemizi doktorla doldurmasini isyiyoruz.” şeklinde konuştu.

Ceylan son olarak konuşmasında, “24 Haziran secimlerinde İskilip halkından isteyen Ceylan, “Sizlerden 24 Haziran’da oy patlamasi bekliyorum” diye konuştu.