İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, dört yıl üst üste Çorum il birinciliği elde eden öğrencileri makamında kabul etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Çorum İl Temsilciliği'nin faaliyetleri kapsamında 2-3 Ocak 2019 tarihlerinde Çorum'da gerçekleşen Okul Sporları Dart İl Birinciliği müsabakalarında İskilip Ebussuud Efendi Ortaokulu öğrencileri yıldızlar kız ve erkeklerde çifte şampiyonluk kazandılar.

Öğrenciler kazandıkları kupa ve madalyaları ile İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Hasan Çatma ve Beden Eğitimi Öğretmeni Utku Ulaş Gülbaş eşliğinde öğrencileri makamında kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, “4 senedir dart branşında birinciliği kaptırmadığınız, İskilip’i en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinizi tebrik ederim ve 24 Şubat 2019 da yapılacak olan dart bölge finallerinde başarılar dilerim. Ancak hepiniz aynı zamanda da öğrencisiniz. Bunu aklınızdan çıkarmadan okul başarısı için de çaba ve gayret içinde olmalısınız” dedi.

Öğrencilerin huzurunda okul öğretmen ve idarecilerini de kutlayan Atcıoğlu, başarılarından dolayı öğrencilere hediye verdi.