24, 25 ve 26. Dönem Milletvekili, TBMM Eski İdare Amiri ve Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu, Çorum’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcıları ile ziyaretlerde bulunan Uslu, Çorum’daki bazı devlet protokolü ile birlikte, sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi ve Erol Olçok Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları da ziyaret etti.

Uslu ve Aşgın, temasları sırasında Çorum Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Mehmet Sayan ve diğer yöneticilerle görüştü.

Daha sonra MÜSİAD Çorum Şubesini ziyaret eden Uslu ve Aşgın, Şube Başkanı Orhan Coşkun ve diğer yöneticilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de eşlik ziyarette Hizmet-İş Sendikası Çorum Şubesi’ni ziyaret eden Uslu ve Aşgın, şube yöneticileriyle, ‘Gücümüz birliğimizdir’ diyerek, kısa bir durum değerlendirmesinde bulundu.

Uslu ve Aşgın, İnsani Değerler Platformu üyeleriyle birlikte, Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz için Çorum’da düzenlenen dua etkinliğine de katılarak, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı platform üyelerine teşekkür ettiler.

Uslu, Aşgın, Çorum Sağlık İl Müdürü Dr. Ömer Sobacı ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları, son olarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek, Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ile hastanenin göğüs hastalıkları servisinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret etti. Çorum Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve bazı ilçe kaymakamlarının da eşlik ettiği hastane ziyareti sırasında Uslu ve Aşgın, tedavi gören hastalarla yakından ilgilenerek, şifa dileklerini iletti.