Hitit Üniversitesi Makina Mühendisliği öğrencilerince kurulan MÜTİŞ (Mühendislik Teknolojileri ve İşbirliği Kulübü) TÜTEV’de  “Lider Benim” konulu seminer düzenlendi.
22–23 Aralık tarihlerinde gerçekleşen programda, geleceğin liderleri olan üniversiteli öğrenciler ile şehir, sanayiciler, üniversitelerin öne çıkmış isimleri Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Çorum ev sahipliğinde bir araya geldi ve bilgi/tecrübe paylaşımında bulundu.
İki aşamada gerçekleşen çalışmanın birinci gününde Ankara Plan B Danışmanlık İK Müdürü Batu Demirgüç öğrencilere Liderliğin inceliklerini açıklayarak uygulamalı çalışmalarla yaklaşık 6 saatlik bir liderlik eğitimi verdi.
Adını Hidrojen Enerjili araç, Pithana ve Vaka Analizi kampı gibi çalışmalarla duyuran MÜTİŞ Kulübü,‘’Lider Benim’ etkinliğiyle Liderlik nedir? Nasıl Lider olunur? İyi bir lider kime denir? Türkiye ve dünyadaki örnekleri nasıldır? Liderlik ve yönetim. Liderlik Modelleri Liderin taşıması gereken önemli vasıflar nelerdir? Lider çalışanlar üzerinde motivasyonu nasıl sağlar? gibi sorulara cevaplar arayarak, üniversite öğrencilerinde liderlik anlayışının yerleşmesi ve geleceğin liderlerinde olması gerekenlerin anlaşılması için çalıştı. 
Programın 2.gününde başta Hitit Üniversitesi Öğretim üyeleri olmak üzere kurumsal firma yöneticileri ve öğrencilerin katılımlarıyla Liderliğin İncelikleri hakkında bir dizi seminerler verildi.
Bu kapsamda etkinliğe, Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Aykul Doç.Dr. İrfan Kurtbaş, Yrd Doç. Dr M. Emin Erdin, Yrd. Doç. Dr. Ferit Köstekçi, Öğretim Görevisi Ahmet Kesimli, Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, Ece Banyo Gereçleri San. Ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Yağmaksan A.Ş Genel Müdürü Bekir Çenesiz ve Hidromekten Beko Loder Teknik Müdürü Dr. İlhan Varol katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Tütev Başkanı Yavuz Tokdemir, Çorum’da bulunan her branştan, özel ve kamuda çalışan Teknik elemanlar ile geleceğin teknik elemanları olan öğrencilerin teknik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak anlamında faaliyette bulunduklarını, gayretlerine devam edeceklerini belirtti. Hitit Üniversitesi MÜTİŞ Kulübü ile böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Tokdemir, bundan sonrası içinde üniversitenin teknik kulüpleri ile gerek proje, gerek eğitim ve gerekse diğer teknik&sosyal faaliyetlerinde ortak çalışabileceklerini söyledi. MÜTİŞ Öğrenci Kulübü başkanı Mehmet Şener, bir sunum yaparak, Müthiş Kulübü faaliyetleri ve Hitit Üniversitesi’nde kendi emekleri ile ürettikleri Hidrojenle çalışan Pithana projesi hakkında bilgiler verdi. MÜTİŞ Kulübü üyelerinden Kadir İrpik, Gizem Gül, Melike Öztepe ve Esra Işıkoğlu’na özel olarak teşekkür etti.
Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Doç. Dr. İrfan Kurtbaş Vizyonel Liderlik hakkında bilgi vererek emeklerinden dolayı bu organizasyonu gerçekleştiren Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine, Öğretim üyelerine, Üniversite ve Tütev yönetimine teşekkür etti.
Hidromek A.Ş.adına konuşan. Dr. İlhan Varol Hidromek’in Tanıtım videosu ile başladığı konuşmasında, Liderin tanımını yaparak, iyi bir lider nasıl yetişir, Lider ve yönetici arasındaki farklar, Potansiyel liderler yetiştirmek, yeni vizyonlar ortaya koyacak lider olmak, Ülkelerin liderlik alanları, Liderlik merkezleri, Firmaların lider olabilmesi için kendi lider elemanlarını yetiştirmesi ve birlikte çalışma-ekip oluşturma, yeni ürün ortaya koyma, kendi elemanını yetiştirme, bir insanı veya bir kurumu, bir firmayı liderliğe taşıyacak olan unsurlar gibi konulara değindi.
Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İLKBAHAR. Liderlik nedir, İsteyerek liderlik yapabilmek, Ödüllendirerek Liderlik Hakkında konuşma yaparak, liderin dünyaya ve topluma bakış açısı gibi konulardan bahsederek gençlere önemli konularda önerilerde bulundu. 
Çorum sanayisinin önde gelen isimlerinden olan Ece Banyo Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.Yönetim kurulu başkanı Erdem Çenesiz, ‘Lider adaylarına tavsiyeler’ başlıklı bir sunum yaptı. Erdem Çenesiz, sunumda geleceğin lider adaylarında olması gerekenler hakkında bilgi vererek Liderliğin kişisel olarak kendini yönetmeden başladığını ifade etti. Çenesiz, başarılı liderlerin ortak noktaları, yönetim hataları, Liderin topluma değer katabilme özellikleri, konularına değinerek Liderlerin hayatın her aşamasında iyi birer gözlemci olmaları gerektiğini vurguladı.
Yağmaksan A.Ş. Teknik Genel Müdürü Bekir Çenesiz, Lider olabilecek insanların özelliklerinden bahsederek sabırlı, kibirsiz ve çok çalışmanın önemi üzerinde durdu. Bekir Çenesiz, çalışma hayatında panik olmadan birlik olmanın, hem teknik hem yönetici olmanın ve sonuca ulaşacak hedefleri tespit ederek ortaya koyabilmenin esas olduğunu belirtti. 
Program sonunda, katılan tüm konuşmacılar geleceğin liderleri olabilecek üniversite öğrencilerinin aktif olarak katıldıkları bu tür kulüp faaliyetlerinin son derece önemli ve olumlu olduğundan bahsederek, bu bağlamda ortam ve imkân sağlayan TÜTEV Çorum Şubesi ve gönüllülerine teşekkür etti. MÜTİŞ kulübü tüm konuşmacılara ve TÜTEV’e plaket takdim etti. Program verilen kokteyl, yapılan paylaşımlar ve güzel dostluklar ile sona erdi.