Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şubesi 2014 yılı Olağan İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.
Bugün vakıf binasında TÜRKAV İl Başkanı Arslan Çevik’in öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya vakıf üyeleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda divan başkanlığına Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Şanöz getirildi.
Vakıf Başkanı Arslan Çevik’in konuşmasının ardından, gündem maddeleri değerlendirildi.

“ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ”
TÜRKAV’ın 1989 yılından bu yana Türkiye çapında faaliyet gösteren bir vakıf olduğunu ifade eden Vakıf Başkanı Arslan Çevik, “TÜRKAV olarak aldığımız bayrağı daha da yukarıya taşıyacağız” dedi.
TÜRKAV olarak sorumluluklarının bilincinde olarak arzu ve enerji ile üyelerine daha mutlu ve huzurlu yaşamalarına katkı sağlayacaklarını dile getiren Çevik, “Tüm kamu çalışanlarına hitap ediyoruz; Türk milliyetçiliğinden hiçbir zaman taviz vermeyiz. Mücadelemiz; her zaman ve her yerde varlığımızı şehitlerimizin kanına borçlu olduğumuz Türk vatanında, Türk milletinin varlığına armağan edildiği bir çizgidedir” diye konuştu.

“Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne inanan, bayrağı tek, kimliği Türk olan, demokratik-laik Türkiye Cumhuriyeti’ne gönülden bağlı vatansever kamu çalışanlarının TÜRKAV bünyesinde olduğunu söyleyen Çevik, konuşmasında şunları ifade etti:
“TÜRKAV bu insanlara destek için vardır. TÜRKAV; ülkemizin vefakar kamu çalışanlarına milli birlik ve bölünmez bütünlüğümüzün dayandığı temeller olan tek devlet, tek bayrak, tek dil ve tarih ülküsünü aşılayarak, önce ülkem ilkesini benimseyen bir kuruluştur. Devletini, milletini seven ve namuslu kamu çalışanlarına sahip çıkmak için var olan bu kuruluş; kamu çalışanlarına mutlu, huzurlu bir hayat sürebilmesi ve iyi bir gelecek ülküsü için de vardır ve her zaman da var olmaya devam edecektir. Ne Mutlu Türk’üm Diyene…”