Çorum Çilingirler ve Sobacılar Esnaf Odası Başkanı Halil Taşkaldıran, oda başkanlığına yeniden seçildi.
Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse ile Yorgancılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi’nin ardından Çorum Çilingirler ve Sobacılar Esnaf Odası Başkanı Halil Taşkaldıran’a da rakip çıkmadı.
148 üyesi bulunan Çorum Çilingirler ve Sobacılar Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu ÇESOB Derviş Günday Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda Halil Taşkaldıran, güven tazeledi.
Genel Kurul’un Divan Başkanlığını ise Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe yaptı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda oda gelir-gider bilançoları ve faaliyet raporu okunarak ibraz edildi. Oda Başkanı Halil Taşkaldıran da bir teşekkür konuşması yaptı. Taşkaldıran konuşmasında kendisine gösterilen güvenden dolayı oda üyelerine teşekkür etti. Ardından seçime geçildi.
Halil Taşkaldıran’ın tek aday olduğu seçim sonunda Taşkaldıran güven tazeleyerek, 4. kez oda başkanı seçildi.
Halil Taşkaldıran Başkanlığı'ndaki Çorum Çilingirler ve Sobacılar Esnaf Odası’nın Yönetim Kurulu; Murat Üründü, M. Vahdettin Küçükbenli, Ertuğrul Baddal, Abdullah Uyar, Memduh Kılıç ve Mahmut Kıdış’tan oluşurken, Denetim Kurulu ise Enver Bulanık, Mahmut Göze ve Osman Kaç’tan oluştu.