Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, rakibine büyük fark atarak yeniden oda başkanı seçildi.
Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası’nın genel kurul toplantısı yapıldı. Bugün Anitta Otel’de gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Mehmet Gayretli ile Turkuaz Tur Sahiplerinden Salim Koldaş, oda başkanlığı için yarıştı.
Seçimler sonrasında mevcut başkan Mehmet Gayretli 397 oy alarak tekrar Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası başkanlığına seçilirken, Salim Koldaş 149 oy aldı. 555 kişinin oy kullandığı seçimlerde 9 oy da geçersiz sayıldı.
Genel kurulda Divan Başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın üstlenirken, divan üyeliklerine  ÇESOB Başkan Yalçın Kılıç, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek ve Abidin Çelik getirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurul toplantısında yönetim kurulu raporu, denetim kurulu raporu, bilanço, yeni dönem çalışmaları ve bütçenin okunmasının ardından mevcut başkan Mehmet Gayretli ile Turkuaz Tur Sahiplerinden Salim Koldaş, birer konuşma yaptı.
Gündem maddelerinin görüşülerek ibra edilmesinden sonra ise Seçim Kurulu tarafından kurulan sandıklarda oy kullanma işlemine geçildi. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından Mehmet Gayretli 397, Salim Kolday ise 149 oy aldı.

Mehmet Gayretli başkanlığında oluşturulan yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu; Fazlı Özdemir, Hüseyin Cıbır, Gürbüz Yasakçı, Taner Çetin, Turabi Üreyen, Ali İhsan Keskin. Denetim Kurulu; Yüksel Özdel, Serkan Erkoç ve Mehmet Berksun.