Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, her yıl olduğu gibi bu yılda Gaziler Günü'nde Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Muharrem Gül ile görüştü.

Vatan uğruna şehit olan ve şehit olmayı göze alan gazilerin sayesinde Türkiye’nin günümüze kadar geldiğini belirten Şahin, Gül’ün ve yönetim kurulu üyelerinin Gaziler Günü’nü kutladı.

Her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını dile getiren Şahin, “Bu topraklar, şehitlerimizin kanı ve gazilerimizin gösterdiği mücadelelerle vatan oldu. Şehit yakınları ve gaziler için ne yapılsa azdır” dedi.

"SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ"

Şahin, uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan vatanın, şehit ve gazilerin en kutsal emaneti olduğunu vurgulayarak, "Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarıiftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Gazilerimiz vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun simge ve zirve isimleridir" şeklinde konuştu.

GAZİLER ANILARINI PAYLAŞTI

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül ise sivil toplum kuruluşları arasında Şoförler ve Nakliyeciler Odası'nın kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, "Tahsin Şahin başkanımız sağolsun her yıl bizleri ziyaret ederek yanımızda olduğunu gösteriyor. Bu yakın ilgi ve alakasından dolayı tüm gazilerimiz adına Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanımız Sayın Tahsin Şahin’e teşekkür ediyoruz" dedi. Ziyaret sırasında 90 yaşındaki Kore Gazisi Rıza Kabasakal ile 87 yaşındaki Kore Gazisi Ömer Yavuz'da hazır bulundu.