HABER: ÇAĞRI UZUN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, Çorum’a ve Çorum halkına her zaman doğruları söylemeyi ve aktarmayı ilke edindiklerini dile getirdi.
CHP İl Teşkilatı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.
Bugün saat 10:00’da gerçekleştirilen ziyarete CHP İl Başkanı Hasan Suvacı’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Kenan Özcan, Yüksel Aydemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Aynur Keser ile Metin Aslıhak, Sekreter Cihat Ejdaroğlu ve Sayman Umut Erdem katıldı.
Öte yandan ziyarette TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Aykut Kolağası ve Muharrem Sarıaslan da hazırda bulundu.

“OLUMLU BİR YÖNETİM OLUŞTU”
Ziyarette TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile bir süre görüşen CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, yepyeni bir olumlu yönetim oluşturduklarını dile getirerek, Çorum halkına doğruları aktarmayı ilke edindiklerini söyledi.
Suvacı, “Biz de siyasi açıdan halkımıza doğruları aktarmayı ilke edindik. Zaten kongremizde de onu belirtmiştik. Doğrulardan ayrılmayacağımızı, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde bu görevi yürüteceğimizi iletmiştik. Gerçekten olumlu bir yönetim oluştu. Yepyeni bir hevesle çalışacağız. Biz sanayici ve işadamlarımızın yanındayız. Bize ileteceğiniz her türlü sorunla ilgileneceğiz” diye konuştu.

“ÖNCELİK ÇORUM”
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP heyetine teşekkür etti.
Başaranhıncal, “Önceliğimiz Çorum olmalıdır. Siyaset ondan sonra gelmelidir. Çorum için çalışmamız gerekiyor. Fikirler ve düşünceler farklı olabilir fakat Çorum’a faydalı olmalıyız” dedi.