Sürücü Kursları ve Eğitimciler Konfederasyonu Yöneticileri, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.
Sürücü Kursları ve Eğitimciler Konfederasyonu Genel Başkanı 20. Dönem İzmir Milletvekili İsmail Yılmaz, Genel Başkan Yardımcıları Lokman Yıldırım (Ankara), Nihat Polat (Çorum), Nurgül Şahin (İstanbul), Mahmut Burukum (Ankara), Nazmi Aycan (Antalya), Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek, Sürücü kurslarıyla ilgili yapılan kanun çalışmasında kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.
Yılmaz, ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Geçtiğimiz yasama yılında gündeme gelen sürücü kurslarıyla ilgili yapılan kanun çalışmasında bizlere katkı vererek yardımcı oldunuz için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Sürücü Kursları ve Eğitimciler Konfederasyonu yönetimini makamında kabul eden Uslu, Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütleri’nin önemini vurgulayarak, herkesin kendi mesleği ve sektörünün gelişmesi ve sorunların asgariye indirilmesi için çözümün tarafı olmak üzere kapasitesini geliştirilmesi gerektiğini belirtti.