Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nda bayramlaşma töreni bu yıl da Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nde bayramın üçüncü günü gerçekleştirildi.
Bayramlaşma törenine Hitit Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Ayakkabıcılar ve Kundurucular Odası Başkanı Hasan Coşkun, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile çok sayıda oda üyesi kamyoncu, nakliyeci ve kurtarıcı esnafı katıldı.
Ev sahibi Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yaparak, oda üyeleri ve tüm Çorum halkının Ramazan Bayramını kutladı.
Bayramlaşma törenine şoför ve nakliyeci esnafının ilgisi bir hayli yoğun oldu.
Oda Başkanı Tahsin Şahin, tüm üyelerle tek tek bayramlaşırken, konukları ile yakından ilgilendi.

BAŞKAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Oda Başkanı Tahsin Şahin, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Biz diyoruz ki Çorum’da her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Onu korumak kollamak durumundayız. Eğer birlik ve beraberliğimizi bozarsak bu güveni, bu barışı elde etmemiz mümkün değildir” dedi.
Yoğun ilginin olduğu bayramlaşma töreninde misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Erdoğan Çerikçi’ye Yakın İlgi
Çorum’da yeni kurulan Hitit Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin Başkanı Erdoğan Çerikçi’ye şoför ve nakliyeci esnafından da büyük destek geldi.
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nde bayramın üçüncü günü gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Erdoğan Çerikçi, Şoförler ve Nakliyeciler Odası üyelerinin yakın ilgisi ile karşılaştı.
Özellikle yeni kurulan kooperatif hakkında çeşitli sorularla karşılaşan Başkan Erdoğan Çerikçi, Hitit Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin tüm Çorum’un kooperatifi olduğunu hatırlatarak, kapılarının tüm esnaf ve sanatkârlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Polis ve Jandarma’ya Bayram Sürprizi
Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, bayramlarda bile görevi başında olan emniyet mensuplarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile birlikte ilk olarak Merkez Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Burada, görev başında olan jandarma mensupları ile bayramlaşan Kılıç ve Şahin, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi, Bahçelievler Polis Karakolu ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek polislerle bayramlaştı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE EN TATLI TEŞEKKÜR
Çorumluların bayramlarını huzurlu bir ortamda geçirmeleri için görevi başında olan emniyet ve jandarma mensuplarının her türlü övgüyü hak ettiklerini kaydeden ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, “Çorumlu hemşerilerimizin huzurlu bir bayram yaşaması için olağanüstü tedbirler alıp, halkın yoğun olduğu bölgelerde kuş uçurtmayan emniyet ve jandarma mensuplarımıza minnettarız” dedi.
Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de, görev başında olan tüm polis ve jandarma mensuplarının bayramlarını kutlarken bayram vesilesi ile güvenlik güçlerine çikolata ikramında bulundu.

Nöbetteki Mehmetçik de Unutulmadı
Ramazan Bayramı’nın 3. Gününde kentteki güvenlik merkezlerini ziyaret eden Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, nöbet başında olan Mehmetçiklerinde Ramazan Bayramlarını kutladı.
Ankara Karayolu üzerinde bulunan Çorum İl Merkez Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, nizamiye girişinde nöbet tutan Mehmetçiklerle tek tek bayramlaştı.
Ailelerinden uzakta vatan borcunu ödeyen tüm Mehmetçiklerin Ramazan Bayramlarını kutlayan Kılıç ve Şahin, askerlere hayırlı tezkereler diledi.

Tahsin Şahin’den Eski Başkana Büyük Vefa
Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası eski başkanlarından Hasan Güleryüz’ü Ramazan Bayramı’nda da unutmadı.
Uzun yıllar Şoförler ve Nakliyeciler Odasında başkanlık yapan Hasan Güleryüz’ü ziyaret eden Tahsin Şahin, odaya büyük emeği geçen Güleryüz’ün bayramını kutladı. Samimi ve anıların tazelendiği ziyarette konuşan eski Başkan Hasan Güleryüz, çok sayıda üyesi bulunan Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nda Başkanlık yapmanın büyük bir onur ve sorumluluk taşıyan görev olduğunu belirterek, Tahsin Şahin’e anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Göreve geldiği günden buyana odada ilklere imza atan Tahsin Şahin, tüm bayram ve özel günlerde odaya emeği geçen eski meslek büyüklerini ziyaret ederek onlara unutulmadıklarını gösteriyor.