Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Kamyon Garajı’nda oda üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarının ele alındığı toplantıda görüş alış verişinde bulunuldu. Kamyoncular Garajı’nda yapılan istişare toplantısında şoför ve nakliyeci esnafını dinleyen Oda Başkanı Tahsin Şahin, gündemde yer alan konuları da üyeleri ile paylaşarak neler yapılması gerektiği konusunda üyelerin görüşlerini aldı. Şoförler ve Nakliyeciler Odası olarak oda üyelerinin görüşlerini de önemsediklerini ifade eden Tahsin Şahin, amaçlarının üyelere en güzel hizmeti vermek olduğunu kaydetti. Şahin; "Şoför ve nakliyeci esnafımızın haklarını savunmak ve daha iyi bir hizmet vermek odamızın en önemli unsurudur. Şoför esnafı 7/24 çalışan, günlerce ailesinden uzakta yollarda alnının teriyle ekmeğini kazanan cefakar insanlardır. O sebeptendir ki sizin hakkınızı savunmak bizim en önemli işimizdir. Sizlere daha iyi hizmetler verebilmek adına bugün burada istişare toplantımızda bir araya geldik. Bu toplantılarımız belli süreçlerde devam edecektir. Sizin görüşleriniz Şoförler ve Nakliyeciler Odamızın atacağı adımlardır. Toplantımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in konuşmasının ardından oda üyelerinin görüşleri dinlenirken, yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.