SGK Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Biçer, Başkanlık Müşaviri Ahmet Metin, Asgari İşçilik Daire Başkanı Ahmet Yetim, Sigorta Primler Daire Başkanı Nedim Can, İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik ve İcra Daire Başkanı Mürsel Baki Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen İl Müdürleri Koordinasyon toplantısına katıldı.

Sinop, Ordu, Samsun, Amasya, Çorum, Kastamonu ve Tokat İl Müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerin ivedi ve etkin bir şekilde yürütülmesinin önemini vurguladı. İl müdürlerinin sorunları ile çözüm önerilerini dinledi.

Toplantıda ayrıca 2019 istihdam seferberliğine ilişkin genel değerlendirme, kurum alacakları tahsilat oranının artırılmasına yönelik yapılan iş ve işlemler, daha çok işverenlerimize ulaşıp, teşviklerden faydalanmalarını sağlamak, koordinasyona bağlı il müdürlerinin güncel istatistiki verilerinin değerlendirilmesi ile alınması gereken önlemler ve iyileştirilme çalışmaları görüşüldü.

Kurum çalışanlarını tek tek gezen Alıç, SGK İl Müdürü Ömer Tök’e misafirperverliği için teşekkür etti.