31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Aşağı Sanayi ve Hıdırlık civarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinlemeye devam etti.

Hıdırlık’ta önce marangoz ve ağaç pazarı esnafıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Özgür Kılıç, daha sonra esnafları yerinde ziyaret ederek, hal hatır sordu, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Kılıç, Çorumlu vatandaşların desteği ile seçilmesi durumunda şehri ortak akılla yöneteceklerini söyledi.

Ziyaretler sırasında vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan CHP Adayı Özgür Kılıç, seçime katılım oranının da yüksek olması gerektiğini dile getirerek, herkesin sandığa giderek tercihini yapması gerektiğini kaydetti.

Kimsenin sağında, solunda veya üstünde olmadıklarını dile getiren Kılıç, “Herkese eşit mesafedeyiz. Herkesle el ele, kol kolayız. Herkes yaşadığı kentin güzelleşmesini istiyor. Herkes sağlıklı büyüyen bir kent istiyor. Sorunsuz bir memlekette yaşamak istiyor. Sorunlarla boğuşan bir memlekette kimse yaşamak istemez. O zaman o kent sürekli göç verir. Bizde sorunların üzerinden gelerek Çorum’u daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çözüm üreteceğiz. Bu çözümü ise hep birlikte ortak akılla yapacağız” dedi.

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, iyi bir kentleşmenin ticaretten kent içi ulaşıma, gençlerin eğitiminden kadınların güvenliğine kadar pek çok konuda huzur ve bereketin artması anlamına geldiğini de sözlerine ekledi.

Özgür Kılıç’a esnaf ziyaretlerinde bazı Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.