ST Yapı Sahibi Sefa Türkmen, Yayla Haber’in 5. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ile bir süre görüşerek Yayla Haber'in 5. yaşını kutlayan Sefa Türkmen, "İlkeli ve dürüst haberciliği ilke edinmiş olan, Çorum’daki tüm haberleri insanlara ulaştırma konusunda kendini kanıtlamış olan ve Çorum’un gelişmesi için yapılan çalışmalara önem veren, 5 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen Yayla Haber Gazetesi'nin bu misyonunu sürdüreceğine inanıyorum" dedi.
Türkmen, tarafsız gazetecilik anlayışı ve güncel yayını ile okuyucularının takdirini toplayan Yayla Haber İnternet Gazetesi'nin, halkın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle 5. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, tüm yönetici ve çalışanları tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Odabaş, “Gazete olarak, kurulduğumuz günden bu yana devam ettirdiğimiz sorumlu ve ilkeli gazetecilik anlayışını devam ettireceğiz. Haber, bizim namusumuzdur. Herkese ve her görüşe eşit olarak sayfalarımızda yer vermeye devam edeceğiz. Örnek teşkil eden bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız ve doğru habercilik yapmayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.