İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı ile İl Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Metin Arslan, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayan, Çorum tarımına ve çiftçisine sağladıkları imkanlardan dolayı Sarı ve Arslan'a teşekkür etti.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, "Müdürlerimize üstün gayret ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Her zaman çiftçimizin yanında oldular, çiftçimizin çıkarı ve menfaati için hiç bir emeklerini esirgemediler. Birlik ve beraberlik içerisinde çiftçimize hizmet etmenin gayreti içindeyiz" dedi.

Çorum tarımın gelişmesine katkı sağlamak adına yapılacak çalışmalar için güçlü işbirliğine ihtiyaç olduğuna değinen Sayan, "Gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında nitelikli hizmet sunabilmek, üreticilerimizin sorunlarına çözüm getirerek onlara yardımcı olabilmek adına özverili çalışmalarımız müdürlerimizin desteği ile her zaman devam edecektir” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Sayan," 2 yıllık süre zarfında Tarım İl Müdürümüzün Çorum çiftçisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İl Müdürümüz gece gündüz demeden odamız ile birlikte Çorum çiftçisi için projeler üreterek sahada uygulamaları yakın takip etti. Müdürümüzün Çorum için çalışmalarını takdirle karşılıyorum" ifadelerine yer verdi.

Dün olduğu gibi yarında İl Müdürü Sarı'nın yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Sayan, kim Çorum çiftçisi için faydalı bir iş yaparsa onu da destekleyeceklerini ifade etti.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Metin Arslan'ın Çorum çiftçisine yapmış olduğu hizmetler ve işbirliği için kurumu adına kendisine teşekkür etti.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ziyaret sırasında, Çorum çiftçisine verdikleri desteklerden dolayı İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı ve Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Metin Arslan’a kurumu adına plaket takdim etti.

Verilen plaketten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Tarım ve Orman İl Müdürü Sarı ve Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Metin Arslan, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'a ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

Bu ödüle layık görülmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyleyen Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'a teşekkür ederken, birlikte birçok projeye imza attıklarını ve Çorum'da tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Çorum çiftçisi için ne gerekiyorsa onu çekinmesen yapacaklarını altını çizen Sarı, "Müdürlüğümüz ve Ziraat Odası olarak Çorum çiftçisinin üretimini artırmak için her türlü çalışmaları yapıyoruz. Kimse bize yanlış bir şey yaptıramaz, çiftçimiz için biz elimizden geldiğinin fazlasını yapmak için gayret gösteriyoruz. Bize kimse köstek olmaya çalışmasın bilakis herkesten destek bekliyoruz. Bizim çalışma şevkimizi kimsenin kırmaya hakkı yok" dedi.

Yapılan olumsuz söylentilerin kendilerini çalışmalardan alıkoyamayacağına vurgu yapan Sarı, Gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında nitelikli hizmet sunabilmek, üreticilerin sorunlarına çözüm getirerek onlara yardımcı olabilmek adına özverili çalışmalarına her zaman devam edeceklerini söyledi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak çalışmalarından bahseden Sarı, "Emek ve zahmetle tarlada ürününü yetiştiren, dağda, bayırda hayvanını otlatıp oradan bir gelir elde etme gayreti ile başta aile ekonomisine daha sonra da ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sunmaya çalışan emektar çiftçilerimizin yüzünü güldürebilmek istiyoruz. Çiftçimizin ekonomik standartlarını yükseltebilmek için paydaşlarımızla birlik içinde el ele verdik. İnşallah bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece daha güzel neticelere ulaşılacağız. Şahsıma layık gördüğünüz ve sorumluluklarımızı daha da artıran bu kıymetli takdiminiz için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Plaketten dolayı Sayan'a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Metin Arslan, bugün olduğu gibi bundan sonrada Çorum çiftçisinin yanında olacaklarını ifade ettiler.