TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve İl Garnizon Komutanı Hakan Saraç Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret ettiler.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Saraç ile birlikte TSO Fuar Kompleksi’nde düzenlenen Çorum Tarım Fuarı’nı ziyaret etti. 
TSO yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal fuar ziyaretinde, fuara katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek sergiledikleri tarım ürünlerini inceledi. TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ayrıca stant yetkilileri ile görüşerek TSO Fuar Kompleksi hakkında düşünceleri hakkında bilgiler aldı.
35 ilden 200 civarında firmanın katılımı ile gerçekleştirilen ve 29 Kasım tarihinde düzenlenen törenle açılan Çorum Tarım Fuarı’nın gayet başarılı bir şekilde devam ettiğini belirten TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, katılımcı firmaların da fuardan gayet memnun olduklarını ifade etti. 
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, “Yoğun bir katılım ile Fuar Kompleksimizde düzenlenen Çorum Tarım Fuarı, başarılı bir şekilde devam etmektedir. Ziyaret ettiğimiz stantlardaki firma yetkilileri de fuardan memnun olduklarını bildirmişlerdir. Katılımcı firma sayısı ve fuara gösterilen ilgi baz alındığında bu yıl ilk kez düzenlenen fuarımız gelecek için ümit vaat etmektedir. Çorum, tarım fuarı konusunda marka haline gelebileceği görülmektedir.” diye konuştu