Milli Piyango, Süper Loto ve Şans Topu başta olmak üzere çeşitli şans oyunları bu hafta rekor seviyede ikramiyeler dağıtacak. İddaa'da ise bazı liglerin sezon sonu olması nedeniyle heyecan doruk noktada.

Milli Piyango İdaresi'nin şans oyunları, vatandaşların zenginlik hayalini süslemeye, umut dünyasını canlandırmaya devam ediyor.

Çorum'da Bahabey Caddesi üzerinde yıllardır faaliyet gösteren Çevik Büfe Sayısal Loto, İddaa ve Milli Piyango Bayii, gerek Süper Loto'nun haftalardır devretmesi, Sayısal Loto'nun da güz güldürecek bir ikramiye vermesi, gerekse İddia'da futbol ve basketbol maçlarının bol oluşu, play-off maçları nedeniyle hareketli günler yaşıyor.

MİLLİ PİYANGO'DAN 19 MAYIS ÖZEL ÇEKİLİŞİ

Çevik Büfe sahibi Erdal Çevikgedey'in verdiği bilgiye göre; Milli Piyango İdaresi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel çekiliş düzenledi.

Milli Piyango biletlerinde en yüksek ikramiye 5 milyon lira olarak belirlenirken, çekilişe halkın ilgisi oldukça yoğun.

SÜPER LOTO, 10 MİLYONA KOŞUYOR

Perşembe günleri çekilişi yapılan Süper Loto'nun haftalardır devretmesi sonucu bu hafta dağıtılacak ikramiyenin 9 milyon lirayı geçmesi, hatta 10 milyona yaklaşması bekleniyor.

Süper Loto'nun şu anki dağıtacağı ikramiye bedeli 8 milyona yaklaşmış durumda. Çekiliş saatine kadar bu rakamın artacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba akşamı çekilişi yapılan Şans Topu ve Sayısal Loto'da da oldukça yüksek ikramiyeler var.

Şans Topu, 2 milyon lira civarında ikramiyeyi şanslı müşterilerine dağıtacak. Geçtiğimiz hafta devreden Sayısal Loto'nun ise bu haftaki çekilişte 4 milyon liralık bir ikramiyeyi dağıtması bekleniyor.

Vatandaşların gerek Sayısal Loto'ya, gerek Süper Loto'ya, gerekse Şans Topu, On Numara, İddaa, Spor Toto ve Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Erdal Çevikgedey, Çevik Büfe olarak irili-ufaklı çok sayıda ikramiye ödemesi yaptıklarını dile getirdi.

İDDAA'DA HEYECAN DORUK NOKTADA

Çevik Büfe’de İddaa, Milli Piyango, Süper Loto, Toto, Sayısal gibi çeşitli oyunlar oynandığını belirten Çevikgeday, “Son günlerde kuponlarına ikramiye isabet eden müşterilerimize sevindirici paralar ödedik. Zaten İddaa’nın apayrı bir yeri var. Sürekli irili-ufaklı ödemeler yapıyoruz” dedi.

Çevikgedey, İddaa'da gerek futbol, gerekse basketbol maçlarında çeşitliliğin, oyun zenginliğinin ve listede yer verilen ülke sayısının her geçen yıl arttığını vurgulayarak, sporseverlerin ve zenginlik hayali kuranların hizmetinde olduklarını söyledi.

Türkiye, Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa, İspanya, Hollanda gibi birçok ülkenin fotbolda sezon sonunun yaklaştığını, son hafta maçlarının oynanmaya başladığını bildiren Çevikdegey, play-off maçlarının da başladığını, küme düşme, şampiyon olma, Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi elemelerine katılma, kupa alma gibi durumların heyecanı doruk noktaya çıkarttığını açıkladı.

Çevikgedey, "İddaa'da heyecan hiçbir zaman bitmez. Yaz döneminde de birçok karşılaşma oluyor. Sezon sonu yaklaşan liglerin yanı sıra yeni başlayan ligler de var. Japonya, Brezilya, Norveç, İsveç, İzlanda, İrlanda, Rusya gibi birçok ülkenin de ligleri yeni başladı. ABD, Meksika gibi ülkelerin maçları da devam ediyor. İddia, gece-gündüz, yaz-kış her zaman sporseverlerin yanında" şeklinde konuştu.