Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, yayınladığı açıklamasında, Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu’nda tekrar başkan seçilmesinden dolayı kendisini destekleyen sendika üyelerine teşekkür etti.

“Öncelikle 5.Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda şahsım ve ekibime verdikleri desteklerden dolayı delegasyona teşekkür ediyor, bizlere gösterilen teveccühe layık olmak için şahsım ve ekibimin özelde üyelerimizin genelde tüm sağlık çalışanlarımızın emrinde olduğumuzun bilinmesini istiyorum” diyen Saatci, her zaman en büyük desteği üyelerinden aldıklarını belirtti.

Saatcı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sivil toplum örgütleri gücünü üyelerinden alır. Üyelerimiz bizleri bugüne kadar hiç yanıltmadı. Bizlerde üyelerimizi yanıltmamak için var gücümüzle çalışacağız. Her seçim döneminde aday olup olmama konusunda üyelerimizle, yetkili organlarımızla istişare ederek karar aldık. Her zaman üyelerimizin ve yetkili organlarımızın teveccühüyle adaylığa talip olduk. İstenmediğimiz bir göreve asla talip olmadık. Seçim süreçlerinin meşakkatli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle istemeden de olsa seçim süreçlerinde kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız varsa haklarını helal etmelerini diliyorum. Bizlerin hakkı varsa helal olsun diyorum. Seçim geride kaldı. Herkesi kucaklayacağız. Hiç kimseyi ötelemeyeceğiz. Çünkü bu seçimler kaybedeni olmayan, kazananı Sağlık-Sen olan seçimlerdir. Bundan sonra dünü konuşarak zaman kaybetme lüksümüz yok. Önümüze bakacağız kamu çalışanlarımız adına yapabileceğimiz işlerin ısrarla takipçisi olacağız. 3.Dönem şahsım ve ekibimi bu göreve layık gören başta üyelerimize, delegasyonumuza ve desteklerini sonuna kadar esirgemeyen dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarımızın şahsım ve ekibime, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum”