Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası, protokolü Ahi sofrasında biraraya getirdi.
28. Ahilik Haftası’nda Yılın Ahisi seçilen Oto Tamirciler Esnaf Odası üyesi Kemal Özgül’ün işyerinde verilen yemeğe Vali Ahmet Kara başta olmak üzere Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek ve sanayi esnafı katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, bu yıl ilk defa Oto Tamirciler Esnaf Odası’ndan Yılın Ahisi çıktığını ifade ederek, oda üyesi Kemal Özgül’ün Yılın Ahisi seçilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin önemine de değinen Başkan Uzun, sanayideki karoser, dorse ve hurda araçların toplanarak şehirdeki görüntü kirliliğin önüne geçen ve kendilerine Çorum Sanayi Sitesi’nde yer temin eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ayrıca teşekkür etti.

Vali Ahmet Kara ise, kendilerini yemekte biraraya getiren Oto Tamirciler Esnaf Odası yöneticilerine teşekkür ederek, bundan sonrada sık sık esnafla biraraya gelmeye devam edeceğini, esnaf sofrasında bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, göreve geldiği günden bu zamana kadar esnaf ve sanatkarların yanında olmaya çalıştığını, onlardan gelen istek ve talepleri yerine getirmeye çalıştığını, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Yemek yapılan duanın ardından sona ererken, Vali Ahmet Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yılın Ahisi seçilen Kemal Özgül’ü tekrar kutlayarak, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dilediler.