Çorumlu fizyoterapistler Hamdiköy’de fidan dikme etkinliğinde buluştu.
8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Fizyoterapistler Derneği Çorum İl Temsilcisi Uzm. Fizyoterapist Gülnur Albayrak’ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.
Uzm. Fizyoterapist Gülnur Albayrak, köy sakinlerinden Ali Öztürk’e fidanların bakımını üstlendiği için teşekkür ederken, “Bu etkinliğimizi geleneksel hale getirip küçük fidanlığımızı Çorum Fizyoterapistleri Hatıra Ormanı’na dönüştürmeyi planlıyoruz. Bu etkinlik ile hem Çorum fizyoterapistleri olarak bir araya geldik, hem de dünyamız için anlamlı bir aktivitede gerçekleştirmiş olduk” dedi.
Fizyoterapist demenin emek demek, umut demek, hayat demek olduğunu dile getiren Albayrak, “Toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde sağlık insan gücünün önemli ve ayrılmaz bir parçası olan biz fizyoterapistler, hastalarımız ve danışanlarımız için besleyip büyüttüğümüz umudumuzu bu kez doğa için yeşertmek istedik. Bu aktivite ile topluma ve diğer sivil toplum kuruluşlarına da örmek olmayı amaçladık. Artık bizim de dikili bir ağacımız var” diye konuştu.