Türkiye Kamu Sen, Memur Sen Çorum İl Temsilcisi Ahmet Saatcı hakkında suç duyurusunda bulundu.
Türkiye Kamu Sen Çorum İl Temsilciği, Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı hakkında, Kamu-Sen’i ‘Ergenekon’a ev sahipliği yapmakla’ suçlayarak ‘darbecilerin postalını yalayarak sendikacılık yapmayı kendilerine şiar edindiği için yarasalar aydınlığı sevemeyeceği için bundan rahatsızlar’ şeklindeki açıklama ve ithamlarından dolayı savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Mahmut Alparslan ve bazı sendika yöneticileri bugün Çorum Adliyesi önünde basın açıklamasında bulunarak, Av. Özgür Öztekin aracılığıyla Ahmet Saatcı hakkındaki suç duyurusunu içeren dilekçeyi savcılığa teslim ettiler.
Kamu Sen İl Temsilcisi Mahmut Alparslan, sendikasına yönelik ağır itham ve karalamada bulunan Ahmet Saatcı’yı yaptıkları suç duyusuyla önce yargıya, sonra da Allah’a havale ettiklerini söyledi.
Başlarına halen her şeyin sorumlusunu Kamu-Sen olarak gören Memur-Sen ve avaresinin, her türlü fitneye ve siyasi iktidarın desteğine rağmen büyümesini bir türlü engelleyemediği Türkiye Kamu Sen’den neredeyse geceleri rüyalarına girecek kadar tırstığını belirterek,  “Size tavsiyemiz bizden rahatsız olun biz varken bu meydanları size sizin gibilere asla bırakmayacağız. Memuru satan, başka amaç ve araçla peşinde koşanların yakasını asla bırakmayacağız” dedi.
Kamu Sen İl Temsilcisi Mahmut Alparslan açıklamasında şöyle dedi:

“KAMU SEN’E SALDIRIYI ALIŞKANLIK YAPTILAR”
“Başlarına halen her şeyin sorumlusunu Kamu-Sen olarak gören Memur-Sen ve avaresi, maalesef her türlü fitneye ve siyasi iktidarın desteğine rağmen büyümesini bir türlü engelleyemedikleri sendikamızdan o kadar tırsıyorlar ki neredeyse geceleri, rüyalarına giriyor.
Karşılarına çıkan her adayı Kamu-Sen adayı sananlar kendi seçimlerini Kamu-Sen tarafından müdahale edildiği hezeyanına kapılıp kendine oy vermeyenleri ve başka cemaat ve görüşten olmakla suçlayıp kendi sendikalarının üyelerini bile düşüncelerine göre kategorize edip ayrıştıran bu zihniyet ayağına, dokunan taşın bile sorumlusunu Kamu-Sen olarak görüp her fırsatta tıpkı ağa babaları gibi Kamu-Sen’e saldırmayı alışkanlık haline getirmiştir.
Memur-Sen İl Temsilcisi sıfatı bulunan Ahmet Saatcı, Kamu-Sen’e yönelik ‘Ergenekon’a ev sahipliği yapmakla suçlayıp, darbecilerin postalını yalayarak sendikacılık yapmayı kendilerine şiar edindiği için yarasalar aydınlığı sevemeyeceği için bundan rahatsızlar’ diyor.
Acaba bu sözün neresini düzelteyim maalesef içinde bir tek bile doğru yok onun için bu sözü söyleme bahtsızlığı ve çaresizliğini göstererek kendini aklayacağını sanan bu zihniyeti Allah’a ve Türk adaletine havale ediyor yaptığı bu hakaretlerin bedelini mahkemede ödenmesi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.
Bizde bir söz vardır ‘ele verir talkımı kendi yutar salkımı’
Bizi Ergenekon’da ev sahipliği ile suçlayanlara soruyorum?
Doğu Perinçek’i getirip sendikanızda Memur-Sen Genel Merkezinde konferans verdiren biz miydik?
Ahmet Saatcı diyor ki ‘Memur-Sen olarak amacımız sadece ücret politikacılığı değil dava adamı olmaktır ücret araçtır’ o halde söyler misiniz? Hak aramak için peşinize taktığınız insanlar neyin aracı sizin amacınız ne?
Sayın Saatcı, sendika seçimlerinizde hukuksuz davranışlarınız mahkemece tespit edilirken ve ilçe delege seçimleriniz iptal edilirken de mi amacınız dava adamlığıydı? 

“VİCDANINIZ HİÇ Mİ SIZLAMIYOR?”
Yoksa burada da üyelerinizden sakladığınız amaçlarınız mı vardı? Diyorsunuz ki dün bana bugün de çocuklarımıza andımızın zorla okutulmasından rahatsızlık duyuyorum diyorsunuz bunca yıl siz ve çocuklarınız bundan duyduğunuz rahatsızlığı söylemek için yandaşlarınızın iktidarını beklediniz yüreğiniz varsa bugün küfrettiğiniz 28 Şubat’ta neredeydiniz tepkinizi niçin koymadınız.
Başbakanınızdan aldığınız emirle dün ‘darbeciler hesap versin’ diye alanları inletiyordunuz bugün Başbakanınız ‘HSYK’da yanlış yaptık.  Yüzlerce suçsuz masum insan düzmece delillerle ceza evlerinde yatıyor’ diyor. Siz ne diyorsunuz? Sizin hiç mi vicdanınız sızlamıyor?
Dün Başbakanın kardeşi olan Esad bugün zalim Esad olurken hangisi yanlıştı, neden sustunuz?

“GERÇEKLERİ SÖYLEMİYORSUNUZ”
Dün paydaşınız kardeşiniz olanları bugün örgütçülükle, firavunlukla ülkeyi bölmekle suçlarken hiç mi utanmıyorsunuz.
Sayın Saatcı, açıkça iddia ediyoruz siz gerçekleri söylemiyorsunuz.
Biz başörtüsü özgürlüğünden, rahatsız değiliz biz hukuksuzlukla mücadeleden rahatsız değiliz.
Biz hırsızlar yolsuzluklara operasyondan rahatsız değiliz. Ancak biz sizden rahatsızız, sizin ikiyüzlülüğünüzden rahatsızız. Sizin siyasi yandaşlığınızdan rahatsızız. Sizin dün başka bugün başka oluşunuzdan rahatsızız. Sizin haksızlık ve hukuksuzluğa, hırsızlığa göz yummanızdan rahatsızız.
Milleti ötekileştirmenizden, ayrıştırmanızdan milli değerlerimize kininizden rahatsızız.

“YAKANIZI BIRAKMAYACAĞIZ”
Size de tavsiyemiz bizden rahatsız olun biz varken bu meydanları size sizin gibilere asla bırakmayacağız memuru satan, başka amaç ve araçla peşinde koşanların yakasını asla bırakmayacağız.”